VLAR sorozat

VLAR SOROZATÚ lineáris motorok

A VLAR sorozatú, lineáris, forgó motorok a VLA sorozathoz hasonlóan kompakt és vékony kialakításúak, azonban üreges tengellyel rendelkeznek. Egyedülálló Z-tengelyes, lineáris és forgó mozgásuknak köszönhetően nagy sebességet, rugalmas felvételt és elhelyezést biztosítanak, ennek következtében alkalmazkodni tudnak változatos automatizálási forgatókönyvekhez, mint például a gyors felvétel és elhelyezés, összeszerelés, tesztelés, pozicionálás, elhajlási korrekció.

Nagy teljesítményű, lineáris forgómozgás

A VLAR sorozatú forgó motorok nagy sebességű mozgásuk ellenére is precízen és gördülékenyen végzi el a lineáris és forgó mozgási folyamatot. A sebesség, a tolóerő és a pozíció paraméterei szabadon állíthatóak felhasználók által, ezzel egyetemben nagy frekvenciát és pontosságot igénylő összetett mozgásokat is képesek végrehajtani.

Üreges tengelyű kialakítás és áramkimaradás elleni védelem

A VLAR sorozatú forgómozgató motor kompakt, könnyű és vékony. Az üreges tengely kialakításával támogatja a felszedési és elhelyezési feladatokat. Az intelligens lágy landolási funkció a precíziós erőszabályozásra támaszkodik, hogy megvédje a felszedést és a munkadarabokat. A Z-tengely beépített rugóval rendelkezik, amely megakadályozza a tengely lekapcsolását függőleges működés közben.

Nagy és pontos löketfelbontás

A lineáris, forgó motorok löketfelbontása legfeljebb 0,5 μm, a forgási pozíció felbontása pedig 0,005°, mindemellett a tolóerő ismételhetősége ±3 g-on belül marad. Kiemelkedő minőségű vezetősín alkatrészekkel rendelkezik, amelynek köszönhetően garantált a stabilitás és tartósság.

További jellemzők

  • Intelligens visszajelzés
  • Állítható paraméterek
  • Hosszú élettartam
  • CE minősítés
  • FCC tanúsítvány
  • RoHs tanúsítvány

VLAR-20-15

VLAR-20-25

VLAR-25-25

VLAR-25-40