SFL-CBD15 robottargonca

SFL-CBD15 robottargonca

Kompakt szerkezetével és nagy teherbírásával ez a robottargonca jelentősen növelheti a működési hatékonyságot. Beépített SRC sorozatú magvezérlője ±10 mm-es pontosságú pozicionálást tesz lehetővé. Az egypontos lézerrel, a 3D akadályérzékeléssel, a lökhárítócsíkkal és a biztonságot szolgáló egyéb érzékelőkkel az SFL-CBD15 robottargonca ügyel a személyzet és az áruk biztonságára működés közben, és rugalmas, automata anyagmozgatást biztosít a vállalatok számunkra akár szűk helyeken is. A termék tökéletesen beleillik az intelligens gyárak logisztikai hátterébe.

Kis méretű, de 1,5 tonnás terhelhetőség

Mindössze 932 mm-es, keskeny folyosókhoz, akár 1,5 tonna teherbírással.

360°-os látómező, többszörös biztonsági védelem

Akár 360°-os szkennelési tartomány, 40 méteres érzékelési távolság és nagy látómező a nagyobb biztonság érdekében. A robottargonca 3D biztonsági akadályérzékelő lézerrel, távolságérzékelővel, hardveres önellenőrzéssel és egyéb funkciókkal van ellátva.

3+ raklaptípus, széles látószögű, nagy pontosságú azonosítás

Többszögű és nagy pontosságú azonosítás változatos méretű és típusú raklapok, például dobozos raklapok és polcok, EUR raklapok és nem szabványos raklapok automatikus kezeléséhez.

400 000m² térkép

A robottargonca akár 400 000 m²-es térképeket is képes azonosítani, így nincs területi korlátozás, ami széles körű használhatóságot és több tárolási lehetőséget biztosít.

Megduplázott sebesség, immár akár 2m/s-ig

Maximum 2 m/s futási sebesség, ami 100%-kal gyorsabb, mint a régi raklapemelő modell esetén.

Gyors töltés és csere, kettős akkumulátor és dupla tartósság

A robottargoncához tartozó technológia akár 46 A-es gyorstöltést is támogat. 1 órányi töltés egyetlen akkumulátor esetén 4-6 óra, két akkumulátor esetén pedig 8-10 óra működési időt biztosít. Gyors akkumulátorcsere 3 perc alatt. Moduláris akkumulátor CE tanúsítvánnyal.

SFL-CBD15 robottargonca