SFL-CBD15 robottargonca

SFL-CBD15 robottargonca

Kompakt szerkezetével és erős teherbírásával jelentősen növelheti a működési hatékonyságot. Beépített SRC sorozatú magvezérlője ±10 mm-es nagy pontosságú pozicionálást tesz lehetővé. Az egypontos lézerrel, a 3D akadályérzékeléssel, a lökhárítócsíkkal és a biztonságot szolgáló egyéb érzékelőkkel a targonca megvédi a személyzet és az áruk biztonságát működés közben, miközben rugalmas rakományszállítást biztosít számunkra akár szűk helyeken is. A termék tökéletes anyagmozgató eszköz a gyárak intelligens logisztikájához.

Kis méretű, de 1,5 tonnás terhelhetőség

Mindössze 932 mm széles keskeny folyosókhoz, akár 1,5 tonna teherbírással.

360°-os nagy látómező, többszörös biztonsági védelem

Támogatja az akár 360°-os szkennelési tartományt, a 40 méteres érzékelési távolságot és a nagy látómezőt a nagyobb biztonság érdekében. 3D biztonsági akadályérzékelő lézerrel, távolságérzékelővel, hardveres önellenőrzéssel és egyéb funkciókkal.

3+ raklaptípus, széles látószögű, nagy pontosságú azonosítás

Többszögű és nagy pontosságú azonosítás többméretű és több típusú raklapok, dobozos raklapok és polcok, például euró raklapok és nem szabványos raklapok esetében.

400 000m² térkép

Akár 400 000 m²-es térképek azonosítása, így nincs területi korlátozás, nagyobb kezelési helyet és több tárolási lehetőséget biztosítanak.

Sebességnövelés 100%-kal akár 2m/s-ig

Maximum 2 m/s futási sebesség, 100%-kal gyorsabb, mint a régi raklapemelő modell.

Gyors töltés és csere, kettős akkumulátor és dupla tartósság

Akár 46 A-es gyorstöltést is támogat. Az 1 óra töltése egyetlen akkumulátor esetén 4-6 óra, kettős akkumulátor esetén 8-10 óra működési idő. Gyors akkumulátorcsere 3 perc alatt. Moduláris akkumulátor CE tanúsítvánnyal.

SFL-CBD15 robottargonca