lekerekitett

Rólunk

2013 nyarán alapítottuk a Hesse Trade Kft.-t, melynek ma már elválaszthatatlan részét képezi a HessePack és VisionLaser brand is. A közelmúltban azzal a céllal hozzuk létre új kommunikációs felületünket, hogy be tudjuk mutatni az általunk képviselt automatizálási és robotizálási termékeket, illetve a berendezések használatával megalkotott megoldásainkat is.

Úgy látjuk, hogy a számunkra kiemelkedően fontos KKV szektor számára a robotizáció és az automatizáció a következő időszak kiemelkedő megoldandó feladata lesz.

Ennek okán, mind termékeket mind megoldásokat kínálunk és hitünk szerint mindezt olyan költségek mellett, hogy lerövidüljön a beruházások megtérülése, és gyorsuljon a profit termelő képessége. Úgy látjuk, hogy ma az egyik leggyorsabb energiamegtakarítási, költségcsökkentési lehetőség a meglévő berendezések kihasználtságának a növelése, így a működő rendszerek esetében a megfelelő pontokon karok beépítése, így az emberi résztevékenységek kiváltása, sok esetben 20-30% azonnali hatékonyságnövekedést is eredményezhet.

Partnereink a nyomda-, és csomagolóiparban eddig is magas automatizáltságú berendezéseket gyártottak – Durst, Komori, Kodak, Baldwin, Rolam – az általuk is kínált berendezésekhez illesztjük most új portfóliónkat.

Hesse Trade Kft. csapata