lekerekitett

Rólunk

2013 nyarán alapítottuk a Hesse Trade Kft.-t, melynek ma már elválaszthatatlan részét képezi a HessePack és VisionLaser brand is. A közelmúltban azzal a céllal hozzuk létre új kommunikációs felületünket, hogy be tudjuk mutatni az általunk kínált automatizálási és robotizálási termékeket, illetve a berendezések használatával megalkotott megoldásainkat is.

Úgy látjuk, hogy a számunkra kiemelkedően fontos kkv-szektor számára az automatizáció, a kollaboratív robotok hatékony alkalmazása a következő időszak kiemelkedő megoldandó feladata lesz.

Ennek okán mind termékeket, mind megoldásokat kínálunk, és hitünk szerint mindezt olyan költségek mellett, hogy lerövidüljön a beruházások megtérülése, és gyorsuljon a profittermelő képessége. Úgy látjuk, hogy ma az egyik leggyorsabb energiamegtakarítási, költségcsökkentési lehetőség a meglévő berendezések kihasználtságának növelése, így a működő rendszerek esetében a megfelelő pontokon robotkarok beépítése, ezáltal az emberi résztevékenységek kiváltása, ami sok esetben 20-30%-os, azonnali hatékonyságnövekedést is eredményezhet.

Partnereink a nyomda-, és csomagolóiparban eddig is magas automatizáltságú berendezéseket gyártottak – Durst, Komori, Kodak, Baldwin, Rolam –, az általuk is kínált technológiákhoz illesztjük most új portfóliónkat.

Hesse Trade Kft. csapata