Robotizált raklapozás

Robotizált raklapozási megoldás a termelési munkafolyamatok racionalizálására

A nagy terheléssel járó, ismétlődő raklaprakodási feladatokat sikeresen kezelheti egy kollaboratív robot segítségével. A megoldás az automatizáció révén felgyorsítja a munkafolyamatot, és lehetőséget biztosít a munkaerő magasabb kognitív képességeket igénylő feladatokra való átcsoportosítására.

Hatékonyabb termelési munkafolyamat

Egy robot 4 m/s sebességre képes, és 24 órán át, szünet nélkül palettázik. Ez felgyorsítja a logisztikai folyamatokat anélkül, hogy növelné a raktári kapacitásokat.

Csökkenti a költségeket

A robotizált palettázási megoldás minimalizálja az üzemeltetési költségeket. A kollaboratív robotok úgy nyújtanak extra munkaerőt, hogy közben a vállalatnak nem kell több fizetéssel, betegszabadsággal és juttatásokkal kalkulálnia. Ez azt eredményezi, hogy a raklapozás automatizálásának megtérülése kevesebb mint 2 év.

Javítja a következetességet

A palettázó robot tökéletesen követi a beprogramozott utasításokat. Nincsenek emberi eredetű hibák, az eredmény ezáltal teljes mértékben következetes. Együttműködő robotok alkalmazásával biztos lehet benne, hogy a raklapozás az Ön igényei szerint történik.

Orvosolja a munkaerőhiányt

Az ismétlődő, nagy teherbírást igénylő munkakörök díjazása általában magasabb. Világjárvány idején pedig a munkaerő korlátozottabb lehet. Egy automata raklapozásra tervezett kollaboratív robot azonban rövid beállítás után készen áll a folyamatos munkára.

Biztonság

A robotkar 10 mp-en belül érzékeli az emberi jelenlétet, és az érintkezés és a sérülések elkerülése érdekében leállítja a mozgást, amíg az akadály el nem távolodik. Ezután a kollaboratív robot automatikusan folytatja a munkát a termelés veszélyeztetése nélkül.

Csökkentse a robotintegráció nehézségeit és a beruházási költségeket!

A DOBOT palettázási megoldás egy integrált intelligens rendszer fejlett szoftverrel, amely képes maximalizálni a termelési hatékonyságot. A DOBOT CR sorozatú robotkarok felhasználóbarát kezelése, az intuitív szoftver és a nagy teljesítményű hardver minimalizálják az integráció nehézségét, és csökkentik a ciklusidőt, tökéletesen az Ön ipari igényeihez igazítva.

A robotmegoldás egyszerű és gyorsan telepíthető már a dobozból. Egy költséghatékony, automata raklaprakodó, amelynek telepítéséhez nem szükséges programozási ismeret, miközben több iparág igényeinek is maximalisán megfelel, mint például az egészségügy, a vegyipar, az élelmiszeripar és az italgyártás, valamint a logisztika.

 • 8 kg hasznos teher
 • 7 doboz/perces sebesség
 • 10 perc és kezdődik a palettázás
 • Hatékony adatnyilvántartás-kezelés
 • Nagy sebességű, automatikus palettázás
 • Gyorsan telepíthető és könnyen használható
 • Moduláris raklaptervezés a hatékonyság érdekében
 • Fokozott biztonság a kezelők, a berendezések és a szerszámok számára
 • Nincs szükség programozásra, így a telepítés négy egyszerű lépésben elvégezhető
 • Könnyen, teljesen integrálható raklapozási megoldási komponensek teljes ökoszisztémája
 • A berendezések állapotának nyomon követése és a kapacitásadatok elemzése valós idejű szoftveres művelet révén
 • A DOBOT automatikus raklapozási megoldása fejlett technológiák sokaságával garantálja a biztonságot és a megbízhatóságot a műveletek során.