Robotizált raklapozás

Robotizált raklapozási megoldás a termelési munkafolyamatok racionalizálására

A nagy terhelésű, ismétlődő raklaprakodási feladatokat sikeresen kezelheti a kobot. A megoldás felgyorsítja a munkafolyamatot, és lehetőséget biztosít a munkaerő magasabb kognitív képességeket igénylő feladatokra való felhasználására.

Fokozott termelési munkafolyamat

Egy robot 4 m/s sebességgel fut és 24 órán át szünet nélkül palettázik. Ez felgyorsítja az árucserét anélkül, hogy növelné a raktári kapacitásokat.

Csökkenti a költségeket

A robotizált palettázási megoldás minimalizálja az üzemeltetési költségeket. Nem kell fizetni a fizetéseket, betegszabadságokat és juttatásokat a plusz terhelés miatt. Ez azt eredményezi, hogy a raklapozás automatizálásának megtérülése kevesebb, mint 2 év.

Javítja a következetességet

A palettázó robot követi a programot. Nincsenek emberi eredetű hibák, és az eredmény következetes. Biztos lehet benne, hogy a raklapozás az Ön igényei szerint történik.

Kiegészíti a munkaerőhiányt

Az ismétlődő nagy teherbírású munkadíjak általában magasabbak. Világjárvány idején a munkaerő korlátozottabb. Rövid beállítás után a raklapozó robot készen áll a munkára.

Biztonság

A robotkar 10 msp-en belül érzékeli az emberi jelenlétet, és az érintkezés és a sérülések elkerülése érdekében leállítja a mozgást, amíg a tárgy el nem távolodik. Ezután a robot automatikusan folytatja a munkát a termelés veszélyeztetése nélkül.

Dobot plug and play intelligens palettázási megoldás

Csökkentse a robotintegráció nehézségeit és a beruházási költségeket

A DOBOT palettázási megoldás egy integrált intelligens rendszer, robusztus szoftverrel, hogy maximalizálja a termelési hatékonyságot. A DOBOT CR sorozatú robotkarok felhasználóbarát kombinációja, az intuitív szoftver és a nagy teljesítményű hardver minimalizálja az integráció nehézségét és csökkenti a ciklusidőt, tökéletesen az Ön ipari igényeihez igazítva.
A robotmegoldás egyszerű és gyors telepítést biztosít már a dobozból. Egy költséghatékony raklaprakodó, amelynek telepítéséhez nulla programozási ismeret szükséges, több iparágra is vonatkozik, mint például egészségügy, vegyipar, élelmiszeripar és italgyártás, valamint logisztika.

10 perc és kezdődik a palettázás                             7 doboz/perc                                    8 kg hasznos teher

nagysebességű palettázás

Moduláris raklaptervezés a hatékony raklaptervezés részeként

Integráció része

Teljesen integrált és könnyen integrálható raklapozási megoldási komponensek teljes ökoszisztémája.

a teljes folyamat során használhatóak:

Gyorsan telepíthető és könnyen használható

Nincs szükség programozásra, így a telepítés négy egyszerű lépésben elvégezhető

10 percen belül:

Hatékony adatnyilvántartás-kezelés

A berendezések állapotának nyomon követése és a kapacitásadatok elemzése valós idejű szoftveres művelet révéninterfész

Fokozott biztonság a kezelők, a berendezések és a szerszámok számára

A DOBOT raklapozás egyedi, összefüggő biztonsági interfészt biztosít a biztonsági védelemhez kapcsolódóan eszközökhöz, például biztonsági rácsokhoz és biztonsági lézerszkennerekhez, hogy biztosítsa a biztonságot és a megbízhatóságot a műveleteket.