Hessebot

Intelligens takarítórobot

A HesseBot multifunkcionális takarítórobot képes a felmosást, a padlótisztítást és a porszívózást véghez vinni, kézi beavatkozás nélkül is. Ennek köszönhetően számos felhasználási szcenárióban megállja a helyét, valamint hatékony és kényelmes automatizálási lehetőséget kínál például reptéri terminálokban, aulákban, hotelekben, raktárakban, bevásárló központokban és még sokféle több nagyobb méretű területen.

Súly:
35 kg
Dimenziók:
500 x 504 x 629 mm
Működési sebesség:
0.2 ~ 0.8m/s
Tisztítási szélesség:
440 mm
Tiszta/ Használt víztartály:
10L/10L
Töltési idő:
<2 óra
Működési módok:
Időzített, manuális, egy nyomásos gyors tisztítás
Cserélhető akkumulátor élettartam:
2.5-6 óra
Forgó kefe nyomóereje:
20 ~ 80 N, 4 fajta mód
Felmosás
Porszívózás
Padlótisztítás

Automata liftezés

A HesseBot könnyedén végzi el a különféle padlótisztítási feladatokat, sőt, lift segítségével több szinten is képes gyorsan és hatékonyan takarítani.

Gyors leválasztás és csere

A takarítórobot egyszerű kialakításának köszönhetően egy perc alatt kicserélhető a használt víztartály, valamint az akkumulátor, ezáltal nem okoz gondot a robot rendszeres karbantartása és tisztán tartása.

Tisztítás lejtős területen

0.1-1m/s sebességű működésével akár 20.000m2-et is teljes lefedéssel tisztít ismétlés nélkül. Távirányítós módban 9 fokos, automatikus módban 6 fokos magasságban tud tisztítani.

márvány
csempe
terrazzo
szőnyeg
PVC
epoxi
zománc

Minden négyzetméter is számít

A HesseBot takarítórobot kis méretének és kialakításának köszönhetően minden sarokhoz is hozzá tud férni, ezzel biztosítva a tökéletes takarítást minden egyes négyzetméteren.

Automatikus akadályérzékelő és ütközésgátló funkció

A biztonságos működést a 3D akadálykerülés, a 2D lézeres kamera és az anti-drop funkció biztosítja. Ennek köszönhetően képes a takarítórobot a legpontosabban beazonosítani környezetét.

Automatikus újratöltés

Alacsony akkumulátorszintet felismerve automatikusan feltölti magát a töltőállomáson, majd a befejezetlen területen folytatja a tisztítást.

Automatizálás nagy munkaterületen

A mindössze 50×50 centiméteres nagyságával több száz négyzetmétert is be tud azonosítani. A padlótisztítást 1600 m2-en, a porszívást pedig akár 3000 m2-en képes végrehajtani.

Kórházak
Repülőterek
Hotelek, aulák
Bevásárló központok
Irodák
Gyárak
Gyárak
Éttermek