Hesse Robot: a költséghatékony automatizációs projektek origója

A Hesse Robot weboldala egy ideje már a korszerű, mégis költségbarát automatizációs megoldásokat kereső hazai kis- és középvállalatok egyik legjobb kiindulópontja! Honlapunkon mostantól blogcikkek formájában olvashatnak rendszeres tartalmakat, melyekben igyekszünk az érdeklődők számára közelebb hozni az általunk biztosított, sokrétű technológiát. Elsőként arról ejtünk röviden szót, mi hívta életre vállalatunk ezen üzletágát, és melyek a teljes körű háttértámogatásunk mellett kínált ipari robotok, robotkarok legfőbb erényei!

Aki ismeri a Hesse Trade Kft.-t, az tudja, hogy az egy évtizeddel ezelőtti alapításunk óta folyamatosan az aktuális piaci és gazdasági változások minél hatékonyabb lekövetése áll küldetésünk egyik fókuszában. Márpedig számos iparágban az elsőszámú kihívást ma a szűkös munkaerő és az ezzel párhuzamosan jelentkező, ám elsőre gyakran túlságosan költségesnek tűnő automatizálási igények jelentik.

Ezekre válaszul hoztuk létre a Hesse Robotot, melynek révén a világ legnagyobb márkáihoz nagyon hasonló tudást és megbízhatóságot felvonultató, de jóval kedvezőbb árú kollaboratív robotokat teszünk elérhetővé meglévő és leendő ügyfeleink számára. A ránk jellemző alapos kutatómunkával kiválasztott gyártópartnereink ráadásul a vezető globális cégekhez képest is rendkívül gyorsan képesek reagálni, és a vevői visszajelzések alapján készek átalakítani termékeiket.

Ebből is adódóan ezek az ipari robotok az ügyféligényekhez igazodva többféle verzióban is hozzáférhetők (pl. a méretet, sebességet vagy a terhelhetőséget illetően), és a felhasználási lehetőségeik is kimondottan szélesek. Kobotjaink a teljesség igénye nélkül optimális megoldást adhatnak a nyomdaipar, a csomagolóipar, a fémmegmunkálás, az autógyártás, az élelmiszeripar, a fogyasztói elektronika, az orvosi gép- és műszeripar és a félvezetőipar automatizációs elvárásaira, csakúgy, mint a számos ágazatban jelentkező raklapozási feladatok robotizálására. A portfóliónkban szereplő ipari robotkarokat a fentieken túl kimagaslóan felhasználóbarát programozhatóság és vezérlés jellemzi.

Mindehhez pedig – a cégünktől megszokott módon – teljes körű háttértámogatás tartozik, amely a logisztikára, a kollaboratív robotok szervizelésére és az általunk beszerzett és beüzemelt technológiáért való felelősségvállalásra is kiterjed. Számottevő hozzáadott értékkel bíró szolgáltatásunkkal a jövőben is azon leszünk, hogy azok a magyar cégek, melyeket eddig a magas beruházási igény tartott vissza az automatizációs fejlesztéstől, is nagyot léphessenek előre ezen az egyre inkább nélkülözhetetlenné váló területen.

Mint fentebb jeleztük, ezen a felületen arra törekszünk majd, hogy minél több, ipari robotikával kapcsolatos információt, újdonságot megosszunk Önökkel. Addig is, a Termékek menüpontunk alatt bővebb részleteket is találnak kobotjainkról, további kérdéseikkel pedig bátran fordulhatnak hozzánk elérhetőségeinken!