Hegesztő robotmegoldás

A nagy teljesítményű, együttműködő robotok és a professzionális hegesztőszoftver segít a gyors és hatékony integrálásban a lézeres, ívhegesztési és egyéb hegesztési megoldások megvalósításához.

Kis helyigénnyel rendelkezik, valamint könnyedén összeszerelhető komponensei és egyszerű beállítási paraméterei segítségével gyorsan adaptálhatók különféle típusú hegesztőgépekhez.

Technikai paraméterek

Egyszerűen kalibrálható drag and drop betanítás

Az együttműködő robotkar drag and drop módszere leegyszerűsíti a hibakeresési folyamatot, valamint a robot a felhasználók által szabadon mozgathatóak a hegesztési pontok pontos kalibrálása érdekében.

Hatékony megoldás fejlett funkciókkal

A felhasználó által végzett pozícionálás, a lézeres pozícionálás és a lézeres pontkövetés mind olyan kiemelkedő jellemzői az automatizált megoldásnak, amelyek elősegítik a hegesztési feladatok gördülékenységét.

Sokoldalú jellemzők a magas minőség érdekében

Támogatja a kézi hibakeresési funkciókat, mint például a szimulált hegesztést, a kézi huzaladagolást, a huzal visszahúzását, a gázellenőrzést és a ponthegesztést.

Forrasztási módok

Háromszög
Spirál
Trapéz
Szinuszos

A megoldáshoz javasolt robotkarok

CR sorozat
CRA sorozat

A hegesztőszoftver kompatibilis sokféle általános hegesztőgépekkel, támogatva a forrasztási stílusokat, ami robusztusabbá teszi az automatizált gyártósort.