Hegesztés

A kulcsrakész hegesztőszoftver-csomag a DOBOT CR sorozatú robotkarok teljes skáláját alkalmazza a lézer- és ívhegesztés végrehajtásához. A kézi hegesztés számos kihívást rejt magában, beleértve a veszélyes környezetben végzett munkát, a magas szintű pontosság fenntartásának nehézségeit, valamint az állásidők miatt kieső időt és pénzt. A DOBOT automatizált hegesztőszoftver-csomagja növeli a hatékonyságot a különböző termékcsaládok közti gyors váltás során, időt és további költségeket takarítva meg az automatizálásra törekvő vállalkozások számára.

A DOBOT automatizált hegesztőszoftver-csomag megbízható minőséget ér el

A DOBOT hegesztőszoftver-csomag megkönnyíti a hegesztési folyamat programozását és kezelését. Több hegesztőgéphez is alkalmazkodik, és támogatja a 3D-s rendszert a hegesztés pontosabbá tétele érdekében.

Változtassa meg a robotkar helyét egyetlen gombnyomással, és érje el az optimális ember-robot együttműködést, javítsa a munka hatékonyságát, és növelje a fenntarthatóságot és a biztonságot anélkül, hogy összetett programozási készségekre lenne szüksége.

Növelje a termelékenységet a hegesztőszoftver-csomaggal!

1. Lehetővé teszi az egyszerű programozást
A megoldás „fogd és vidd” funkciót, táblagépoktatást és könnyen megtanulható, grafikus programozást kínál. A felhasználók gyorsan és könnyen generálhatnak röppályákat a hegesztőrobot karja számára, majd egyszerű programozással különböző, automatikus hegesztési műveleteket hajthatnak végre.

2. Kompatibilis a különböző hegesztőgépekkel és anyagtípusokkal
A lézerhegesztés során az alumíniumot, a rozsdamentes acélt és a szénacélt használják leggyakrabban, míg az ívhegesztésnél az ív- és szénacélt . A megoldás valamennyi anyag alkalmazását támogatja, csakúgy, mint a WeldTec, az Aotai, a Megmeet, az OTC és más neves gyártók hegesztőberendezéseit.

3. Biztonságos hegesztési műveleteket biztosít a hibamentes ember-robot együttműködés elérése érdekében
A robotkar automatikusan leállítja a hegesztést veszély észlelése esetén. Támogatja az ütközésérzékelő funkciót is, csökkentve a hegesztéssel járó kockázatokat.

4. 5 különböző mintázatot támogat, hogy megfeleljen a különböző hegesztési igényeknek
A DOBOT kollaboratív hegesztő megoldása kompatibilis a lineáris, háromszögletű, spirálos, trapéz és szinuszos formákkal, hogy eleget tegyen a változatos gyártási elvárásoknak.

5. Speciális funkciókkal biztosítja az időmegtakarítást és a dupla hegesztési hatékonyságot
Az automatizált hegesztőszoftver-csomag nemcsak nagy teljesítményű, hanem időtakarékos és hatékony hegesztést biztosít. Segít elkerülni az állásidőt a robothegesztés során, és gyors hegesztési folyamatot biztosít.

6. Támogatja a széles körű ipari felhasználást
A robothegesztés ideális megoldás a növekvő kereslet kielégítésére többek közt az autóiparban, a fogyasztói elektronikában, a konyhai eszközök előállítása terén, a hajógyártásban és más iparágakban.