Hegesztés

A hegesztőszoftver-csomag kulcsrakész megoldása a DOBOT CR sorozatú robotkarok teljes skáláját alkalmazza a lézer- és ívhegesztés végrehajtásához. A kézi hegesztés számos kihívásával küzd, beleértve a veszélyes környezetben végzett munkát, a magas szintű pontosság fenntartásának nehézségeit, valamint az állásidőre fordított további időt és pénzt. A DOBOT automatizált hegesztőszoftver-csomagja növeli a hatékonyságot a különböző termékcsaládok gyors váltása során, időt és további költségeket takarítva meg az automatizálás számára.

A DOBOT automatizált hegesztőszoftver-csomag megbízható minőséget ér el

A DOBOT hegesztőszoftver-csomag megkönnyíti a hegesztési folyamat programozását és kezelését. Több hegesztőgéphez is alkalmazkodik, és támogatja a 3D-s látórendszert a hegesztés pontosabbá tétele érdekében.

Változtassa meg a robotkar helyét egyetlen gombnyomással, és érje el az ember-robot együttműködést, javítsa a munka hatékonyságát, és növelje a fenntarthatóságot és a biztonságot anélkül, hogy hegesztőrobot-készségek programozására lenne szükség.

Növelje a termelékenységet a hegesztőszoftver-csomaggal
 1. Lehetővé teszi az egyszerű programozási lehetőségeket
  A megoldás fogd és vidd tanítást, táblagép-oktatást és könnyen megtanulható grafikus programozást biztosít. A felhasználók húzhatják-le a hegesztőrobot karját, hogy gyorsan generáljanak röppályákat, majd egyszerű robothegesztési programozással különböző hegesztési műveleteket hajthatnak végre.
 1. Kompatibilis a különböző hegesztőgépekkel és anyagtípusokkal
  Az alumínium, a rozsdamentes acél és a szénacél illeszkedik a lézerhegesztéshez, míg az ív- és szénacél az ívhegesztéshez. A megoldás támogatja a WeldTec, az Aotai, a Megmeet, az OTC és más hegesztőberendezések gyártóit.
 1. Biztonságos hegesztési műveleteket biztosít a hibamentes ember-robot együttműködés elérése érdekében
  A robotkar leállítja a hegesztést vészleállások vagy szünetek esetén. Támogatja az ütközésérzékelő funkciót is, csökkentve a veszélyes veszélyes hegesztési környezet kockázatát.
 1. 5 különböző szövési mintát támogat, hogy megfeleljen a különböző hegesztési igényeknek
  A DOBOT kobothegesztés kompatibilis a lineáris, háromszögletű, spirálos, trapéz és szinuszos formákkal, hogy kielégítse a gazdag gyártási ízlést.
 1. Dupla állomáshívás-várakozási funkciót biztosít az időmegtakarítás és a dupla hegesztési hatékonyság érdekében
  Az automatizált hegesztőszoftver-csomag időtakarékos és hatékony hegesztési teljesítményt biztosít. Lehetővé teszi a robothegesztés állásidejének elkerülését és a gyors hegesztési folyamat biztosítását.
 1. Támogatja a széles ipari hatókört
  Alkalmazzon robothegesztést a növekvő kereslet kielégítésére, beleértve az autóipart, a fogyasztói elektronikát, a konyhai eszközöket, a hajógyártást és más iparágakat.