DOBOT NOVA sorozat

DOBOT NOVA sorozat

Kollaboratív robotok, amelyeket kifejezetten a kereskedelmi szektor számára terveztek.

A könnyen mozgatható, minimális helyigényű robotkarokat 10 perc alatt be lehet programozni a legprecízebb mozdulatokat igénylő tevékenységekre is.
Az emberi kéz kiváltásával így óriási hatékonyságnövekedés realizálható, miközben a biztonság és a teljesítmény terén sem kell kompromisszumokat kötni.

Block
NOVA 2
Robotkar a kiskereskedelem számára
NOVA 5
Robotkar fizioterápiás célokra

Rendkívüli hordozhatóság.
Mindössze 1 m² helyet igényel.

A Nova sorozat maximális hatótávolsága 625-850 mm. A CR ipari robotoknál 33-44%-kal könnyebbek és 20%-kal kisebbek. A tenyérnyi méretű vezérlődoboz gyors bevezetést tesz lehetővé anélkül, hogy a bolt elrendezését módosítani kellene.

Könnyen használható.
Nem szükséges tapasztalat.

Az automatizációs iparág vezető programozási módszerei, mint például a felhasználó által vezetett röppálya visszajátszása és a grafikus felhasználói felület nem igényel kódolási ismereteket. A kiskereskedelmi és vendéglátóiparban dolgozók a Nova kobotokat a tanfolyam elvégzése után könnyen beépíthetik a szabványosított munkafolyamatokba. Ügyfeleink könnyedén felügyelhetik a robotkar tevékenységét, és kezelhetik a szoftverfrissítéseket a felhőn keresztül.

Fokozott biztonság.
Garantált védelem.

A Nova kobotok intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve, amikhez 5 állítható védelmi szint tartozik. A működés 0,01 másodperc alatt leáll ütközés észlelésekor, hogy biztosítsa az emberek épségét. Az olyan további biztonsági funkciók, mint az emberi mozgásérzékelés és a testtartás befagyasztása az áramellátás kikapcsolásakor, a kereskedelmi szektorban elengedhetetlen ember-robot együttműködést kínálnak.

Különböző színkombinációk

Testre szabható színeivel a Nova robotkar nemcsak biztonságos, hanem könnyedén illeszkedik is a környezetébe. Válassza ki a vállalkozásához illő színkombinációkat!