DOBOT NOVA sorozat

DOBOT NOVA sorozat

Kollaborativ robotok, amelyeket kifejezetten a kereskedelmi szektor számára terveztek.

A könnyen mozgatható, minimális helyigényű robotkarokat 10 perc alatt be lehet programozni a legprecízebb mozdulatokat igénylő tevékenységekre is.
Az emberi kéz kiváltásával így óriási hatékonyságnövekedés realizálható, miközben a biztonság és a teljesítmény terén sem kell kompromisszumokat kötni.

Block
NOVA 2
Kiskereskedelem számára
NOVA 5
Fizioterápiás célokra

Rendkívüli hordozhatóság.
Mindössze 1 m² helyet igényel.

A Nova sorozat maximális hatótávolsága 625-850 mm. A CR társaiknál 33-44%-kal könnyebbek és 20%-kal kisebbek. A tenyérnyi méretű vezérlődoboz gyors bevetést tesz lehetővé anélkül, hogy a bolt elrendezését módosítani kellene.

Könnyen használható.
Nem szükséges tapasztalat.

Az iparág vezető programozási módszerei, mint például a felhasználó által vezetett röppálya visszajátszása és a grafikus felhasználói felület nem igényel kódolási ismereteket. A kiskereskedelmi és vendéglátóiparban dolgozó felhasználók a Nova kobotokat a tanfolyam elvégzése után könnyen beépíthetik a szabványosított munkafolyamatokba. Könnyedén felügyelheti a kobot tevékenységeket és kezelheti a szoftverfrissítéseket a felhőn keresztül.

Fokozott biztonság.
Biztosított védelem.

A Nova kobotok intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve, 5 állítható védelmi szinttel. A működés 0,01 másodperc alatt leáll ütközés észlelésekor, hogy biztosítsa az emberek biztonságát. Az olyan további biztonsági funkciók, mint az emberi mozgásérzékelés és a testtartás befagyasztása az áramellátás kikapcsolásakor, a kereskedelmi szektorban elengedhetetlen ember-robot együttműködést kínálnak.

Különböző színkombinációk

Testreszabható színekkel, a Nova nem csak biztonságos, hanem könnyedén illeszkedik a környezetébe. Válassza ki a márkájához illő színkombinációkat.