DOBOT NOVA 5

Nova 5 kollaborációs robot

A Nova 5 850 mm-es munkasugárral rendelkezik, hogy könnyedén elérje az olyan masszázshelyeket, mint a nyak, a hát és a derék. A Dobot saját fejlesztésű, precíziós nyomásszabályozó algoritmusa páratlan élményt nyújt. Nova 5 robotkart kifejezetten fizioterápiás célokra dolgozták ki, különféle kontaktussal járó kezelések és masszázs mellett többek közt ultrahangvizsgálatok automatizált elvégzésére is tökéletesen alkalmas.

DOBOT NOVA 5 specifikáció

Weight14 kg (30.9 lbs)
Maximum Payload5 kg (11 lbs)
Working Radius850 mm (33.5 in)
Maximum Speed of TCP2 m/s (78.7 in/s)
Repeatability±0.05 mm

 

Rendkívüli hordozhatóság.
Mindössze 1 m² helyet igényel.

A Nova sorozat maximális hatótávolsága 625-850 mm. A CR ipari robotoknál 33-44%-kal könnyebbek és 20%-kal kisebbek. A tenyérnyi méretű vezérlődoboz gyors bevezetést tesz lehetővé anélkül, hogy a bolt elrendezését módosítani kellene.

Könnyen használható.
Nem szükséges tapasztalat.

Az automatizációs iparág vezető programozási módszerei, mint például a felhasználó által vezetett röppálya visszajátszása és a grafikus felhasználói felület nem igényel kódolási ismereteket. A kiskereskedelmi és vendéglátóiparban dolgozók a Nova kobotokat a tanfolyam elvégzése után könnyen beépíthetik a szabványosított munkafolyamatokba. Ügyfeleink könnyedén felügyelhetik a robotkar tevékenységét, és kezelhetik a szoftverfrissítéseket a felhőn keresztül.

Fokozott biztonság.
Garantált védelem.

A Nova kobotok intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve, amikhez 5 állítható védelmi szint tartozik. A működés 0,01 másodperc alatt leáll ütközés észlelésekor, hogy biztosítsa az emberek épségét. Az olyan további biztonsági funkciók, mint az emberi mozgásérzékelés és a testtartás befagyasztása az áramellátás kikapcsolásakor, a kereskedelmi szektorban elengedhetetlen ember-robot együttműködést kínálnak.

Különböző színkombinációk

Testre szabható színeivel a Nova robotkar nemcsak biztonságos, hanem könnyedén illeszkedik is a környezetébe. Válassza ki a vállalkozásához illő színkombinációkat!