DOBOT NOVA 5

Nova 5 kollaborációs robot

A Nova 5 850 mm-es munkasugárral rendelkezik, hogy könnyedén elérje az olyan masszázshelyeket, mint a nyak, a hát és a derék. A Dobot saját fejlesztésű precíziós nyomásszabályozó algoritmusa páratlan élményt nyújt. Nova 5-öt kifejezetten fizioterápiás célokra dolgozták ki, különféle kontaktussal járó kezelések és masszázs mellett többek közt ultrahangvizsgálatok elvégzésére is tökéletesen alkalmas.

DOBOT NOVA 2 specifikáció

Weight14 kg (30.9 lbs)
Maximum Payload5 kg (11 lbs)
Working Radius850 mm (33.5 in)
Maximum Speed of TCP2 m/s (78.7 in/s)
Repeatability±0.05 mm

Rendkívüli hordozhatóság.
Mindössze 1 m² helyet igényel.

A Nova sorozat maximális hatótávolsága 625-850 mm. A CR társaiknál 33-44%-kal könnyebbek és 20%-kal kisebbek. A tenyérnyi méretű vezérlődoboz gyors bevetést tesz lehetővé anélkül, hogy a bolt elrendezését módosítani kellene.

Könnyen használható.
Nem szükséges tapasztalat.

Az iparág vezető programozási módszerei, mint például a felhasználó által vezetett röppálya visszajátszása és a grafikus felhasználói felület nem igényel kódolási ismereteket. A kiskereskedelmi és vendéglátóiparban dolgozó felhasználók a Nova kobotokat a tanfolyam elvégzése után könnyen beépíthetik a szabványosított munkafolyamatokba. Könnyedén felügyelheti a kobot tevékenységeket és kezelheti a szoftverfrissítéseket a felhőn keresztül.

Fokozott biztonság.
Biztosított védelem.

A Nova kobotok intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve, 5 állítható védelmi szinttel. A működés 0,01 másodperc alatt leáll ütközés észlelésekor, hogy biztosítsa az emberek biztonságát. Az olyan további biztonsági funkciók, mint az emberi mozgásérzékelés és a testtartás befagyasztása az áramellátás kikapcsolásakor, a kereskedelmi szektorban elengedhetetlen ember-robot együttműködést kínálnak.

Különböző színkombinációk

Testreszabható színekkel, a Nova nem csak biztonságos, hanem könnyedén illeszkedik a környezetébe. Válassza ki a márkájához illő színkombinációkat.