DOBOT NOVA 2

Nova 2 kollaborációs robot

A Nova 2 kompakt kialakítású. A 625 mm-es munkasugár és a 2 kg hasznos teher kombinációja tökéletes az éttermi és kiskereskedelmi automatizáláshoz.

Egy Nova naponta 500 csésze kávét vagy 300 tál tésztát képes kezelni. Nagy teljesítményű és költséghatékony.

DOBOT NOVA 2 specifikáció

Weight11 kg (24.3 lbs)
Maximum Payload2 kg (4.4 lbs)
Working Radius625 mm (24.6 in)
Maximum Speed of TCP1.6 m/s (63 in/s)
Repeatability±0.05 mm

Rendkívüli hordozhatóság.
Mindössze 1 m² helyet igényel.

A Nova sorozat maximális hatótávolsága 625-850 mm. A CR társaiknál 33-44%-kal könnyebbek és 20%-kal kisebbek. A tenyérnyi méretű vezérlődoboz gyors bevetést tesz lehetővé anélkül, hogy a bolt elrendezését módosítani kellene.

Könnyen használható.
Nem szükséges tapasztalat.

Az iparág vezető programozási módszerei, mint például a felhasználó által vezetett röppálya visszajátszása és a grafikus felhasználói felület nem igényel kódolási ismereteket. A kiskereskedelmi és vendéglátóiparban dolgozó felhasználók a Nova kobotokat a tanfolyam elvégzése után könnyen beépíthetik a szabványosított munkafolyamatokba. Könnyedén felügyelheti a kobot tevékenységeket és kezelheti a szoftverfrissítéseket a felhőn keresztül.

Fokozott biztonság.
Biztosított védelem.

A Nova kobotok intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve, 5 állítható védelmi szinttel. A működés 0,01 másodperc alatt leáll ütközés észlelésekor, hogy biztosítsa az emberek biztonságát. Az olyan további biztonsági funkciók, mint az emberi mozgásérzékelés és a testtartás befagyasztása az áramellátás kikapcsolásakor, a kereskedelmi szektorban elengedhetetlen ember-robot együttműködést kínálnak.

Különböző színkombinációk

Testreszabható színekkel, a Nova nem csak biztonságos, hanem könnyedén illeszkedik a környezetébe. Válassza ki a márkájához illő színkombinációkat.