DOBOT NOVA 2

Nova 2 kollaboratív robot

A Nova 2 kompakt kialakítású. A 625 mm-es munkasugár és a 2 kg hasznos teher kombinációja tökéletes az éttermi és kiskereskedelmi automatizáláshoz.

Egy Nova naponta 500 csésze kávét vagy 300 tál tésztát képes kezelni. Nagy teljesítményű és költséghatékony.

DOBOT NOVA 2 specifikáció

Weight11 kg (24.3 lbs)
Maximum Payload2 kg (4.4 lbs)
Working Radius625 mm (24.6 in)
Maximum Speed of TCP1.6 m/s (63 in/s)
Repeatability±0.05 mm

 

Rendkívüli hordozhatóság.
Mindössze 1 m² helyet igényel.

A Nova sorozat maximális hatótávolsága 625-850 mm. A CR ipari robotoknál 33-44%-kal könnyebbek és 20%-kal kisebbek. A tenyérnyi méretű vezérlődoboz gyors bevezetést tesz lehetővé anélkül, hogy a bolt elrendezését módosítani kellene.

Könnyen használható.
Nem szükséges tapasztalat.

Az automatizációs iparág vezető programozási módszerei, mint például a felhasználó által vezetett röppálya visszajátszása és a grafikus felhasználói felület nem igényel kódolási ismereteket. A kiskereskedelmi és vendéglátóiparban dolgozók a Nova kobotokat a tanfolyam elvégzése után könnyen beépíthetik a szabványosított munkafolyamatokba. Ügyfeleink könnyedén felügyelhetik a robotkar tevékenységét, és kezelhetik a szoftverfrissítéseket a felhőn keresztül.

Fokozott biztonság.
Garantált védelem.

A Nova kobotok intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve, amikhez 5 állítható védelmi szint tartozik. A működés 0,01 másodperc alatt leáll ütközés észlelésekor, hogy biztosítsa az emberek épségét. Az olyan további biztonsági funkciók, mint az emberi mozgásérzékelés és a testtartás befagyasztása az áramellátás kikapcsolásakor, a kereskedelmi szektorban elengedhetetlen ember-robot együttműködést kínálnak.

Különböző színkombinációk

Testre szabható színeivel a Nova robotkar nemcsak biztonságos, hanem könnyedén illeszkedik is a környezetébe. Válassza ki a vállalkozásához illő színkombinációkat!