DLSR sorozat

DLSR SOROZATÚ lineáris motorok

A DLSR sorozatú, saját meghajtású, lineáris forgó motorok kompakt és könnyű kialakítással és üreges tengely konfigurációval működnek. Példátlan Z-tengelyes kialakítása rugalmas kezelést tesz lehetővé, valamint nagy sebességű mozgása következtében olyan automatizált alkalmazásban is megállja a helyét, mint például az anyagmozgatás, összeszerelés vagy az illesztés.

 

Optimális költséghatékonyság

A DLSR sorozatú lineáris motorok költséghatékonyságot biztosítva megbízható és gazdaságos megoldást nyújt mind a nagy teljesítményű Z-tengelyes lineáris, illetve forgó mozgásokhoz is egyidejűleg.

Könnyed érintkezés

Az intelligens DLSR sorozatú lineáris motorok gyengéd érintkezési funkcióval rendelkeznek, egyenletes és szabályozott lassulást ígérve a tárgyakkal való kontaktus során. Minimalizálják az ütközés valószínűségét, amellett, hogy ügyel a munkadarabok védelmére és fokozza a működési hatékonyságot.

Sokoldalú mozgásvezérlés

Ez a saját meghajtású, lineáris, forgó motor sorozat széles körű mozgásvezérlést nyújt felhasználóinak, illetve egyszerű kezelést biztosít a szabadon állítható sebesség-, tolóerő- és pozíció paramétereknek köszönhetően.

DLSR-25-50