DLAR sorozat

DLAR sorozatú lineáris motorok

A DLAR sorozatú lineáris motorok kiemelkednek a többi piacon lévő modellektől, mivel közvetlen meghajtással, valamint lineáris, forgó mozgással kínál automatizálási megoldást széles körű felhasználási területen. Az automatizálásra törekvő vállalatok számára garantált a hatékony és zökkenőmentes munkafolyamat, mind a félvezető-, elektronikai és az autóiparban egyaránt.

 

Nagy teljesítményű, lineáris forgómozgás

A VLAR sorozatú forgó, lineáris motorok nagy sebességű mozgásuk ellenére is precízen és gördülékenyen végzi el a lineáris és forgó mozgási folyamatot. A sebesség, a tolóerő és a pozíció paraméterei szabadon állíthatóak felhasználók által, ezzel egyetemben nagy frekvenciát és pontosságot igénylő összetett mozgásokat is képesek végrehajtani.

Üreges tengelyű kialakítás és áramkimaradás elleni védelem

A VLAR sorozatú forgómozgató kompakt, könnyű és vékony. Az üreges tengely kialakításával támogatja a felszedési és elhelyezési feladatokat. Az intelligens lágy landolási funkció a precíziós erőszabályozásra támaszkodik, hogy megvédje a felszedést és a munkadarabokat. A Z-tengely beépített rugóval rendelkezik, amely megakadályozza a tengely lekapcsolását függőleges működés közben.

Nagy és pontos löketfelbontás

A forgó, lineáris motorok löketfelbontása legfeljebb 0,5 μm, a forgási pozíció felbontása pedig 0,005°, mindemellett a tolóerő ismételhetősége ±3 g-on belül marad. Kiemelkedő minőségű vezetősín alkatrészekkel rendelkezik, amelynek köszönhetően garantált a stabilitás és tartósság.

További jellemzők

  • Intelligens visszajelzés
  • Állítható paraméterek
  • Hosszú élettartam
  • CE minősítés
  • FCC tanúsítvány
  • RoHs tanúsítvány

DLAR-20-40

DLAR-25-50