Csavarozás

A DOBOT kifejlesztett egy együttműködő robotcsavarozási folyamatcsomagot, amely nem igényel intelligens elektromos tételekhez megfelelő programozási készségeket. Tökéletesen ötvözi az intelligens robotkezelést az innovatív reteszelési technológiával, amely pontosan képes rögzíteni és rögzíteni az M1.0-M10.0 csavarokat.

Ez a megoldás támogatja a többszögű és több testtartású reteszelőcsavarokat, hogy megfeleljen a gyors gyártási változások különféle igényeinek kis tételű, személyre szabott testreszabási módban. A CR sorozatú kollaboratív robot működési tartománya 620-1700 mm-t tesz ki, ami 360 fokos, mindenre kiterjedő csavarozási rugalmas megoldást tesz lehetővé.

A DOBOT együttműködő robotok iparágvezető független technológiákat használnak, mint például a rezgéscsökkentés és a teljes paraméteres kalibrálás, hogy nagy sebességű, stabil működést és pontos pozicionálást érjenek el összetett hozzáállású üzemi környezetben. Megfelel a nemzetközi tanúsítványok, például a CE, NRTL, CR, ISO 13849, ISO/TS 15066 és mások szabványainak, jelentősen javítva a csavarzár-automatizált megoldás megbízhatóságát és biztonságát.