Csavarozás

A DOBOT kifejlesztett egy együttműködő robotcsavarozási folyamatcsomagot, amely nem igényel más intelligens elektromos gépeknél megszokott programozási készségeket. Tökéletesen ötvözi az intelligens robotkezelést az innovatív reteszelési technológiával, amely pontosan képes rögzíteni és behajtani az M1.0-M10.0csavarokat.

Ez a megoldás a legváltozatosabb méretű és kialakítású csavarokkal kompatibilis, így megfelel a gyártás gyorsan változó igényeinek kis darabszámú, speciális munkák esetén is A CR sorozatú kollaboratív robot működési tartománya 620-1700 mm között van, ami 360 fokos, komplex, rugalmas, automatikus csavarozási megoldást tesz lehetővé.

A DOBOT együttműködő robotok iparágvezető, egyedi technológiákat használnak, mint például a rezgéscsökkentés és a teljes paraméteres kalibrálás, hogy nagy sebességű, stabil működést és pontos pozicionálást biztosítsanak a legkülönfélébb üzemi környezetben. A technológia megfelel a nemzetközi tanúsítványok, például a CE, NRTL, CR, ISO 13849, ISO/TS 15066, és más szabványok elvárásainak, jelentősen javítva az automatizált csavarozási megoldás megbízhatóságát és biztonságát.